KNAUF AMF álmennyezeti lapok

 KNAUF AMF álmennyezeti lapok Budapesten.

 

KNAUF AMF álmennyezeti lapok

KNAUF AMF álmennyezeti lapok

 

Budapesti és vidéki raktárkészlettel rendelkező álmennyezet, gipszkarton és szigetelőanyag SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor hívjon és nézzük is az aktuális raktárkészletet a  számítógépen. 06-70-683-3330  Raktáraink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr.

Knauf AMF kazettás álmennyezet árak.  A Knauf AMF álmennyezeti lapok méretei 600 x 600 mm vagy 600 x 1200 mm.

TerméknévVastagságKiszerelésBruttó ár/m2
Planet SK 600×60013 mm6,48 m2/csom1543 Ft
Filigran SK 600×60013 mm6,48 m2/csom1543 Ft
Orbit SK 600×60013 mm5,76 m2/csom1600 Ft
Feinfresko SK 600×60015 mm5,04 m2/csom2165 Ft
Fresko SK 600x60015 mm5,04 m2/csomÉrdeklődjön
Mercure SK 600×60015 mm5,04 m2/csom2212 Ft
Star SK 600×60015 mm5,04 m2/csom2212 Ft
Feinstratos SK 600×60015 mm5,04 m2/csom2614 Ft
Schlicht SK 600×60015 mm5,04 m2/csom2747 Ft
Laguna SK 600×60015 mm5,04 m2/csom2771 Ft

 

KNAUF AMF álmennyezeti lapok házhoz szállítással! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

A KNAUF – AMF álmennyezeti lapok esetében a hangsúly a rendszeren van, melyeknek széles elemválasztéka a típus feladatától az egyedi igényekig egyaránt kínál megoldást mind magánszemélyeknek mind cégeknek projektekre.

A Knauf AMF  álmennyezeti rendszerek kiforrott technikájának köszönhetően kiváló épületfizikai tulajdonságokkal rendelkeznek a tűzvédelem, akusztika és higiénia területén. A födémek alatt történő egyszerű szerelésnek és a problémamentes karbantartásnak köszönhetően lesznek a modern épületek hatékony álmennyezeti megoldásai.

A Knauf AMF akusztikai álmennyezet termékcsalád eltérő akusztikai tulajdonságai révén a különféle helyiségek magas akusztikai követelményeinek (pl. az iskolai aulától kezdve a moziig) optimálisan eleget tesz. A KNAUF AMF álmennyezeti lapok kiváló hangszigetelő lapok!

A megfelelő akusztika a jó beszédérthetőség mellett a környezetből beszűrődő nemkívánatos, zavaró zajhatások elleni védelmet jelenti. Ilyen feltételek mellett kényelem- és nyugalomérzet alakul ki. A beépítésre kerülő anyagok és szerkezetek jelentősen befolyásolják az életet és munkát meghatározó térakusztikát. A jó akusztikai környezet eléréséhez az alkalmazott anyagok, szerkezetek akusztikai tulajdonságainak ismerete elengedhetetlen. Egyrészt, hogy a különböző termékeket és szerkezeteket össze tudják hasonlítani, másrészt, hogy megbízható kiindulópontot szolgáltassanak a várható akusztikai teljesítmény kiszámításához az adott építési helyszínen.

Függesztett álmennyezeteknél kettő (különböző) akusztikai tulajdonság fontos, mégpedig:

  • a hangelnyelés
  • a léghanggátlás

Egy felület hangelnyelése a térben terjedő hanghullámok mozgását befolyásolja, függően attól, hogy a határoló felületekkel történő érintkezéskor visszaverődik, vagy épp elnyelődik. A jól megválasztott hangelnyelési tulajdonságú anyaggal a hangot a kívánt helyre tudjuk irányítani (pl. előadóterem, színház), vagy megakadályozhatjuk annak terjedését (pl. telefonközpont, nyitott iroda).

A léghanggátlás két tér közt vizsgálva, mint a válaszfalaknál is, az egyik térből a másikba átjutó hangok csökkentését szolgálja.

A hangelnyelés optimalizálási, a léghanggátlás pedig maximalizálási feladat.

Tervezésnél mindenképpen fontos odafigyelni az anyagválasztásra. A mai trendeket követő téralkotásból általában hiányoznak azok a felületek, melyek a tér akusztikáját pozitív irányban befolyásolnák. Így egy optikailag tökéletes összhangot sugárzó építmény akusztikai szemszögből nézve nem biztos, hogy megállja a helyét, vagy betölti a neki szánt funkciót.

A mai piac nyújtotta lehetőségek kihasználásával, költségek indokolatlan növelése nélkül, élhetőbb és komfortosabb környezet valósítható meg mind otthonokban, mind munkahelyeken, csökkentve a környezetből érkező stresszhatást.

A Knauf AMF Kft. széles álmennyezeti palettával járul hozzá tervezők, építészek munkájához, hogy épületeik, terveik akusztikai szempontból is tökéletesek legyenek. Szabad kezet kapnak a felületek kombinálásában, legyen szó sík vagy tört mennyezeti kialakításról, sima vagy lyuggatott felületek alkalmazásáról. Ellentétben a rég megszokott felfogással, hogy csak a lyuggatott felületek jók akusztikai feladatokra, ha a hangelnyelés javításáról van szó, ma már sima felületű álmennyezeti lapok is elérhetők, kiemelkedő hangelnyelési tulajdonságokkal.

A KNAUF -AMF cég akusztikus álmennyezeteivel az irodák, tárgyalótermek, eladóterek, folyosók, osztálytermek, előadók és mozik helyiségei hang optimális zónákra oszthatók. Ez fokozza a koncentrálóképességet és munkaerőt, és nem okoz egészségkárosodást.

 

Knauf AMF kazettás álmennyezet szerkezet szerelés

Knauf gipszkarton álmennyezetek: födém vagy más vízszintes teherhordó szerkezetre függesztett vázszerkezet gipszkarton építőlemez borítással. Az épület tartószerkezetének mozgási hézagait az álmennyezetek szerkezetén is át kell vezetni. Az álmennyezet mozgási házag távolsága legfeljebb 10 m lehet és az álmennyezeti felületet jelentős méretváltozásánál (pl: leszűkülés, falkiszögellések) is szükséges mozgási hézag kialakítása.

Vázszerkezet

Felfüggesztés horogvégű huzallal, Ankerfix gyorsfüggesztővel, közvetlen felfüggesztővel, nóniuszos függesztővel vagy Anker felfüggesztővel lehetséges.

Rögzítés fa födémhez: Knauf gyorsépítő csavarral, vasbeton födémhez: Knauf szeghorgonnyal, más építőanyagokhoz az építőanyagnak megfelelő rögzítő-eszközzel. A tartóváz kettős tartóváz, melyben a profilok tengelytávolságát a borítás súlya és esetleges tűzvédelmi követelmény határozza meg.

Borítás

A gipszkarton építőlemezek elhelyezése a szerelőprofilokra merőlegesen vagy párhuzamosan, tűzvédelmi követelmény esetén csak merőleges helyzetben. A homloklap illesztés profilon legyen legalább 400 mm-es eltolással.

 

 
KNAUF - AMF Herdesign álmennyezet

KNAUF – AMF Heradesign kazettás álmennyezet

Heradesign: Akusztikus rendszerek az élhető terekhez. 
Heradesign  akusztikus álmennyezetek és falrendszerek. Fő felhasználási területei az oktatási-, sport-, szórakoztató-, és szabadidő-, iroda-épületek.

A kiváló hangelnyelési értékeinek és alapanyagainak köszönhetően, nő a  komfortérzet, koncentrációképesség, a hatékonyság és a teljesítmény is. A Heradesign akusztikai megoldásai teljesen környezetbarát technológiával és természetes alapanyagokból készülnek, így épületbiológiai szempontból teljesen ártalmatlanok. Környezettudatos akusztika és design

 
Termékismertető
   

 
KNAUF - AMF THERMATEX Varioline álmennyezet

KNAUF – AMF THERMATEX Varioline álmennyezet

KNAUF – AMF THERMATEX Varioline álmennyezet. A THERMATEX Varioline műszakilag optimális megoldás a térakusztika és a tűzvédelem kombinációjával az épületfizikailag is igényes terek kialakításához. 

Optimális térakusztikát kialakítani az egyik legnagyobb tervezési feladat. Az AMF THERMATEX Varioline álmennyezeti program összeköti a lég hanggátlást és a hangelnyelést, megteremtve így különböző terek tökéletes akusztikáját, használattól függően.

 
Termékismertető
   

 
KNAUF - AMF THERMATEX Symetra álmennyezet

KNAUF – AMF THERMATEX Symetra álmennyezet

KNAUF – AMF THERMATEX Symetra álmennyezet. Az AMF által gyártott THERMATEX Symetra egy szabályosan lyuggatott ásványi lap. Egy újonnan kifejlesztett gyártási eljárással magasfokú pontossággal készülnek a lyukak. A nem átlyuggatott lapok optimális tűzvédelmi- és akusztikai értékekkel rendelkeznek. A különböző lyuggatási lehetőségek és a variálható élkiképzések szabad teret adnak a tervezőknek és építészeknek időtálló mennyezeti kép megalkotásához.

 

KNAU AMF THERMATEX, AMF VENTATEC, DONN és HERADESIGN márkákkal a Knauf AMF kiforrott termékválasztékot kínál széles felhasználási területre: középületektől az oktatási intézményeken át egészen az egészségügyi létesítményekig.
A Knauf AMF optimális megoldásokat nyújt különféle funkciójú helyiségekben a legmagasabb műszaki követelmények teljesítésével. A gazdag THERMATEX – termékcsalád speciális akusztikus álmennyezeteket, valamint tűzvédő megoldásokat és higiéniai felületeket egyaránt tartalmaz, mely utóbbiak a káros anyagok, vagy részecskék számának csökkentésében játszanak szerepet.
Az esztétikai igények kiszolgálására, mint álmennyezet-specialista a legkülönfélébb anyagok és felületek variációs lehetőségét kínálja. Ezek a természetes fagyapotszerkezettől, a sima fa- és fémfelületeken át, egészen a nyomtatott álmennyezeti lapfelületekig terjednek. Ezenfelül a Knauf AMF az igényekhez igazodva szerkezeti megoldásokat is nyújt; rejtettbordás, látszóbordás, vagy önhordó szerkezetet, valamint álmennyezeti szigetet és fali hangelnyelőt.
Mindkét szerkezeti rendszert /AMF VENTATEC és DONN/ az aktuális európai szabványok szerinti tűzállósági vizsgálatokon bevizsgálták. A Knauf AMF HERADESIGN fagyapot alapanyagú termék, mely magas színvonalú akusztikai rendszereket kínál optimális hangelnyelés és léghanggátlás céljára. Időtálló alapanyagok és technológiák alkalmazásával állítják elő és fejlesztik a termékeket. Széleskörű termékkínálata mellett a vállalat az egész világra kiterjedő tanácsadói hálózatot biztosít az építészek, beruházók, szakkivitelezők számára.